leaf-logo--teal

ORIGINAL BROWTYCOON HENNA BROWS

HENNA SZEMÖLDÖKFESTÉS

AMI TÚLMUTAT A SZEMÖLDÖKFESTÉSEN!

AMI TÚLMUTAT A SZEMÖLDÖKFESTÉSEN!

Az Original Henna Brow színárnyalatai állatokon nem tesztelt. A legfontosabb különbség a Henna szemöldökfestés és a hagyományos festés között az, hogy a henna formula teljesen természetes, és nem igényel a színezéshez hidrogén-peroxidot, így sokkal kíméletesebb a bőrön, és jelentősen csökkenti az allergiás reakció kockázatát. Az Original BrowTycoon henna nem tartalmaz fémsókat, 100 százalékig gondosan válogatott természetes összetevőkből készült. A bőrtípustól hetekig a bőrön marad. A henna-szín természetesen elhalványul.


Az Original Brow T Henna Brow az egyik legbiztonságosabban használható professzionális termékcsalád! Európai Úniós CPNP regisztrált termékcsalád!

ÚJ KORSZAK A SZEMÖLDÖKFESTÉSBEN ÉS FORMÁZÁSBAN!

A Original BrowT Henna színárnyalatai tökéletes alternatívát kínálnak a hagyományos szemöldökfestéshez, anélkül, hogy ammóniát vagy hidrogén-peroxidot használna. A normál szemöldökfestés tarósan csak a szőrt színezi. A legtöbb esetben vendégeink arra panaszkodnak, hogy a bőrt csak pár napig színezi a festék, ezért az azzal kialakított forma sajnos hamar eltűnik. A Henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár hetekig is tarthat.

Csodálatos ombre vagy púder hatású teljesen egyénre szabott szemöldökfestést kínálunk.

kapcsolatfelvétel

  • 1052 Budapest Apáczai János utca 12-14. Hotel Intercontinental földszintjén
  • 06 (20) 5884318
  • gigierika@gmail.com
  • Hétfőtől péntekig 10:00 – 18:00-ig
    Szombaton 9:00 – 12:00-ig